Behandelingen

Pedicure

We beginnen met desinfectie, nagels knippen, nagelomgeving schoonmaken, eelt verwijderen, machinaal afwerken, eventuele klachten worden aangepakt en als afsluiting een passende voeten crème.

Deelbehandeling

Heeft u een ingroeiende nagel of een vervelende pijnlijke likdoorn? dan pak ik met deze deelbehandeling u klacht aan, maximale duur is 20 minuten.

Pedicure Wellness

Een pedicure behandeling met als afsluiter een scrub, nagelriemolie en een korte voetenmassage met voeten crème, met de heerlijk ruikende producten van Dadi Oil.

Orthese

Een op maat gemaakt siliconen stukje voor tussen de tenen, helpt druk en wrijving voorkomen. Hamertenen, ruitertenen of een terugkerende likdoorn? met de orthese kunt u de pijnklachten verminderen.

Nagelbeugel

Ingroeiende nagels kunnen erg veel pijn veroorzaken, wanneer er met copoline geen resultaat meer is kunt u een nagelbeugel nemen. De nagelbeugel trekt de nagel uit de nagelwal waardoor de nagel weer recht kan gaan groeien, en de pijnklachten verleden tijd zijn.

Keratine behandeling

Keratine werkt doeltreffend tegen eelt, kloven, droge, gevoelige voeten en maakt daarnaast nagels sterker en minder breekbaar.
Na deze behandeling voelen uw voeten zijdezacht aan. Echt een weldaad voor uw voeten.

Gellak

Wilt u genieten van tenminste 2 weken mooi verzorgde nagels? Dat kan met de gellak van Magnetic, of u een flitsende kleur, glitter of een french manicure wilt alles is mogelijk. Ook kunt u bij mij de gellak weer laten verwijderen, worden de nagels weer gevijld en verzorgd.

Nagellak

Ik werk met het merk Caption die bekend staat om de hoge kwaliteit, een basislaag, kleur en een top coat waar u lang plezier van heeft. Eenvoudig te verwijderen met Aceton. Keuze uit heel veel kleuren.

Adres: Rondeweg 45,
8271 DG IJsselmuiden

Bel naar: 06 54903304

Mail: pznvoetzorg@hotmail.com